• Domov
  • Dogodki
  • Posvet Ministrstva za kulturo za županje in župane na Brdu
Trenutno ste na arhivskih straneh. Nove spletne strani se nahajajo na https://skupnostobcin.si

četrtek 22.6.2023 ob 13:00 do 17:00

Kongresni center Brdo, Predoslje, Kranj, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Ministrstvo za kulturo na pobudo Skupnosti občin Slovenije organizira srečanje, ki bo potekalo v četrtek, 22. junija, s pričetkom ob 13. uri v Kongresnem centru Brdo (v dvorani Splendens).

Namen srečanja je seznaniti občine z razpisnimi mehanizmi ter obenem spodbuditi strokovno in odprto razpravo o pomembnih temah in strategijah s področja kulture ter deliti dobre prakse.

Poleg tematike sofinanciranja (in razpisov), se bomo dotaknili tematik obnove kulturne dediščine, decentralizacije, dostopnosti in kulturno-umetnostne vzgoje.

Srečanje bo predvidoma trajalo do 17. ure.

Več informacij bo v nadaljevanju dostopnih na spletnih straneh Ministrstva za kulturo, prav tako bo v kratkem znan natančen urnik s programom in potekom srečanja.

Zaradi prostorskih omejitev prosimo, da upoštevate možnost, da se dogodka lahko udeležita največ dve osebi iz vsake občine.

Dogodek je namenjen predvsem županjam in županom, podžupanjam oz. podžupanom občin, direktorjem oz. direktoricam občinskih uprav, strokovnim službam na področju kulture (oz. družbenih dejavnosti).

Prijave zbira Ministrstvo za kulturo na elektronskem naslovu brina-minca.herlec.student@gov.si do 31. maja 2023 oziroma do zapolnitve mest.


Nazadnje posodobljeno: