Trenutno ste na arhivskih straneh. Nove spletne strani se nahajajo na https://skupnostobcin.si

četrtek 19.10.2023 ob 12:30 do 20.10.2023 ob 15:00

Thermana Laško, Zdraviliška cesta, Laško, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Veseli nas, da vas lahko v imenu Skupnosti občin Slovenije tudi uradno povabimo k udeležbi na Razvojnih dnevih občin.

Izjemni dogodek, ki bo letos prvič potekal v četrtek in petek, 19. in 20. oktobra 2023 v prelepem okolju Term Thermana Laško, je namenjen krepitvi sodelovanja in izobraževanju za sodobne občine.

Razvojni dnevi občin bodo posebna priložnost za županje, župane, podžupanje, podžupane ter direktorice in direktorje občinskih uprav, da se povežete, izobražujete in se odzovete na izzive, s katerimi se soočajo razvojno naravnane občine. Dogodek bo trajal dva dni in bo vključeval zanimive teme, ki se nanašajo na vodenje in delovanje občin.

Med glavnimi temami bomo s pomočjo strokovnjakov in praktičnih izkušenj, ki jih bodo delili z nami županje in župani, osvetlili izzive ukrepanja ob naravnih in drugih nesrečah, poglobili se bomo v vprašanja delovanja občin v luči demografskih, globalizacijskih in okoljskih sprememb ter skupaj raziskali možnosti in strategije za učinkovito upravljanje in prilagajanje tem spremembam. Poseben poudarek pa bo tudi na trendih digitalnega razvoja lokalne skupnosti do leta 2030.

Z velikim zadovoljstvom vam sporočamo, da bodo dogodek počastili ministra Uroš Brežan in dr. Aleksander Jevšek ter ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh, ki bodo dogodku prispevali svoje dragoceno znanje in izkušnje.

Poleg bogatega strokovnega programa, ki se bo pričel 19. 10. 2023 ob 12.30 uri, vam bo na voljo tudi prijeten večerni program, ki vključuje slavnostno večerjo, v zabavnem delu pa bodo z nami Norton Rock band, ki bodo poskrbeli za sproščeno in veselo vzdušje.

S strokovnim programom bomo nadaljevali naslednje jutro ob 9.00 uri, zato vam predlagamo, da izkoristite možnost prenočitve v hotelu, tako da boste lahko zanimiv in izmenjave izkušenj poln program dogodka v celoti izkoristili.

Za vas smo preliminarno rezervirali 30 sob po ceni 122,50 € za nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi. Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi znaša 98,00 € po osebi. V kolikor si boste sobo delili z osebo, ki se bo prav tako udeležila Razvojnih dnevov občin, je cena nočitve z zajtrkom za 2. osebo ista (98,00 €). Če si boste sobo delili s spremljevalko/spremljevalcem (svojci), je cena nočitve z zajtrkom 75,00 € (ali 79,00 € za polpenzion) in vključuje vstop v bazene in druge ugodnosti.

Predlagamo vam, da sobe čim prej rezervirate, da ne poidejo. Rezervacijo sob lahko opravite spletno (tukaj – REZERVIRAJ )  ali preko službe za rezervacijo na telefonski številki 03 423 2100 oz. info@thermana.si.

Kmalu vam bomo posredovali dodatne informacije o programu in predavateljih.

Vabilo za tiskanje

Prijavnica

Dogodek je že potekel.

Nazadnje posodobljeno: